Evenement ondersteuning & dagvoorzitters

Bent u bezig met het plannen van een marketing seminar of conferentie? Media Wise kan helpen uw evenement tot een succes te maken! Wij bieden:

  • Conceptontwikkeling en programma advies
  • Selectie van sprekers
  • Training van sprekers
  • Thema ontwikkeling
  • Visuele communicatie
  • Publiciteit en media relaties

Media Wise biedt een breed scala aan top televisiepresentatoren en professionele dagvoorzitters. Zij kunnen u bijstaan bij het voorzitten van vergaderingen en debatten en presentaties bij conferenties. Hier is een selectie van het talent dat beschikbaar is.

 

Jamie Robertson

Jamie Robertson is een TV presentator met meer dan 25 jaar ervaring. Hij heeft gewerkt voor de BBC, Sky News, CNBC en Reuters. Als de belangrijkste presentator bij World Business Report van BBC World heeft hij uiteenlopende onderwerpen behandeld, zoals de kredietcrisis, de zwarte empowerment in Zuid-Afrika, handelsbesprekingen bij de WTO, de dot.com boom, de ineenstorting van Enron en de opkomst van de Chinese en Indische economieën. Jamie heeft uitgebreide interviews gedaan over macro- en micro-economische onderwerpen, het bemiddelen van levendige gesprekken tussen CEO’s, CFO’s, economen, analisten, lobbyisten en politici. Zijn expertisegebieden zijn de energie en farmaceutische industrieën. In de energie sector deed hij bijvoorbeeld verslag van de race voor nieuwe olie-voorzieningen en het milieu. Hij heeft ook verslag gedaan over het afnemen van producten in de pijplijn van de farmaceutische industrie. Jamie studeerde Engelse taal-en letterkunde aan de Universiteit van Oxford.

Emma Robson

Emma Robson is een bekroonde journalist met 25 jaar ervaring op het gebied van media en communicatie. Zij begon als verslaggeefster bij Reuters en werkte vervolgens voor Knight-Ridder, het UN Development Programme, Bloomberg en BBC radio en televisie. Sinds de oprichting van Media Wise in 1999 helpt zij topmanagers bij het identificeren, formuleren en uitdragen van kernboodschappen. Als moderator heeft Emma een indringende journalistieke aanpak en houdt zij discussies levendig en relevant. Emma’s moedertaal is Engels, maar ze spreekt ook vloeiend Nederlands, Frans, Italiaans en Spaans. Recente evenementen waarbij zij moderator was zijn onder andere de 2010 Arcadis Senior Managementconferentie in Rotterdam, een forum voor de Europese Vereniging van Urologie in Barcelona en de Pfizer Animal Health press conference van 2011.

Adrian Finighan

Adrian Finighan is een veteraan van de wereldwijde tv-nieuws. Voor het grootste deel van zijn loopbaan was hij presentator en correspondent bij CNN en BBC World. Door zijn warme persoonlijkheid en ontspannen ‘on-screen’ stijl heeft Adrian veel fans en word hij wereldwijd als goede tv-presentator erkend. Adrian heeft een sterke reputatie opgebouwd als innemende gastheer en moderator. De recente evenementen die hij heeft voorgezeten zijn de London Media Summit, de ITU World ’09 in Genève, de World Low Cost Airlines Congress in Barcelona en het Mobile World Congress in Barcelona.

Adrian begon zijn carrière als verslaggever van een lokaal radiostation in Zuid-Wales tijdens de mijnstaking van 1984. Hij steeg eerst op naar nationale radio en vervolgens naar televisieprogramma’s van de BBC Business & Economics Unit in 1993. In 1996 verhuisde hij naar BBC World en BBC News 24 als een algemeen nieuwslezer. Hij kwam in januari 2006 bij CNN als nieuwslezer en correspondent, waarbij hij het gezicht werd van de dagelijkse edities van World News, CNN Today en Business International. Een groot deel van 2008/09 deed hij verslag van de wereldwijde financiële crisis.

Julie MacDonald

Freelancer Julie MacDonald werkt momenteel als internationale tv presentatrice voor Al Jazeera English in Londen. Daarnaast presenteert ze een documentaireserie op Living TV.

Julie heeft substantiele ervaring met het presenteren en maken van programmas in ontwikkelingslanden. Ze is een specialiste in actualiteiten en heeft diepgaande kennis van mondiale zaken, met name in het midden oosten, waar ze twee jaar gewoond heeft. Haar rijke ervaring heeft ze opgedaan als correspondent en presentatrice bij ITV’s London Tonight, ITV News Channel, BBC’s Liquid News en GMTV.

Julie begon haar carriere bij het vierentwintiguurs nieuws van ITV’s News Channel en groeide door tot de Entertainment correspondent van C5- waar zij het gezicht van de Breakfast Show, het voornaamste programma van de zender, was. Ze presenteerde tevens BBC’s Liquid News 24 – uitgezonden op BBC 1 & BBC2 en BBC America, waarbij ze ook live verslaggeving deed van awardshows zoals het Berlijn Film Festival, de Comedy Awards and the Baftas.

Marian Hens

Vanuit haar uitvalsbasis Madrid reist Marian de wereld over als een mediatrainer. Ze werkt voor verschillende internationale bureaus en doet dit vooral in ontwikkelingslanden. Marian is 100% Spaans, maar spreekt en presenteert tevens in feilloos Brits Engels, aangezien ze in het Verenigd Konkrijk gewerkt heeft als verslaggever en redacteur bij The Guardian en daarnaast gedurende 10 jaar bij BBC Radio News. Bovendien heeft is ze tevens werkzaam geweest als verslaggeefster voor de zenders Channel 4 in de UK en El Mundo in Spanje. Marian heeft een Master in Journalistiek aan de City University London, een Bachelor in Engelse taal en literatuur en een Bachelor Tolken en Vertalen aan de Universiteit van Granada. Als u op zoek bent naar een Europese presentator voor uw evenement, die zelfverzekerd is en vloeiend Engels spreekt, raden wij Marian sterk aan.

Wolfgang Karg

Multimedia journalist Wolfgang Karg heeft zich gedurende het grootste deel van zijn carriere gericht op business, wetenschap en technologie. Hij werd geboren in Duitsland en volgde scholing in de Verenigde Staten, Zwitserland en Duitsland. Wolfgang heeft voor publieke televisie-omroepen als de ARD, BR and SWR gewerkt, maar  was ook actief in Frankrijk als producent en commentator voor EuroNews in Lyon. Op internationaal gebied heeft hij gewerkt voor verschillende regionale en nationale Duitste zenders zoals  Sat 1. en Deutsche Welle TV. Wolfgang werkt momenteel onafhankelijk als een multimedia trainer, discussieleider en productent voor televisie en internet.  Onder de debatten die hij heeft geleid, bevindt zich een discussie waarbij vijf Nobelprijswinnaars in Biologie, Natuurkunde en Scheikunde met elkaar in contact kwamen. Wolfgang is afgestudeerd in journalistiek en politicologie aan de Universiteit van Freiburg. Hij heeft daarnaast zijn Master Duitse Literatuur en journalistiek behaald aan de Universiteit van South Carolina (USA). Hij spreekt vloeiend Engels en zijn moedertaal is Duits.