Wat we doen

Media Wise specialiseert zich in strategische communicatie. We geven advies over alle aspecten van corporate communicatie en marketing, zowel naar interne als externe doelgroepen.

Op het strategische niveau helpen wij u door het creëren en afstemmen van uw berichten voor uw belangrijke markten en doelgroepen. We helpen onze klanten hun kernboodschap duidelijk, overtuigend en internationaal relevant over te dragen.

Onze sector expertise omvat alle aspecten van hedendaagse business en bestuur. In de loop van jaren hebben we gerichte expertise ontwikkeld in de financiële sector, voedings- en dranksector, de zorg, technologische sector, milieu en zakelijke dienstverlening.

Advies, communicatie en trainingen zijn onze core-business, samen met het creëren van inhoud. We produceren onder andere jaarverslagen, fact sheets, persberichten, websites en professionele bedrijfsfilms.

Waar

Wij werken wereldwijd en in de meeste Europese talen. Wij werken op uurbasis of projectbasis, bieden tijdelijke personeelsondersteuning en ook scouten of werven we voor u uw communicatie personeel.

Hoe

We geloven dat de basis van success een goed en stevig ondergebouwd verhaal is en dat dit duidelijk overgebracht wordt. Onze missie is daarom onze klanten te helpen met het ontwikkelen en communiceren van duidelijke, consistente en heldere verhalen.

Onze missie: onze klanten helpen met het ontwikkelen en communiceren van duidelijke, consistente en heldere verhalen.